Hírek, aktuális információk

Lekérdezhetők az októberi ECL vizsgaeredmények

2011-11-08 14:34:57

Megérkeztek és honlapunkról már lekérdezhetőek az október 7-én és 8-án rendezett államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák eredményei. Vizsgázóink a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével tájékozódhatnak a vizsga sikerességéről weboldalunkon keresztül. A vizsgabetekintéssel és a felülvizsgálattal kapcsolatos információk szintén megtalálhatók a www.bonusnyelviskola.hu weblapon. A bizonyítványok várható érkezési ideje a szokásoknak megfelelően négy hét. Az állami és nemzetközi bizonyítványokat pedig személyesen lehet majd átvenni ügyfélszolgálatunkon.

Változások az ECL vizsgák újraértékelésében

2011-10-27 11:53:35

A 2011. októberi vizsgaidőszaktól kezdődően megváltozott az ECL nyelvvizsga dolgozatok újraértékelésének díja, mely ezentúl 2.500 Ft-ba kerül majd készségenként. Fontos információ, hogy az összeget banki utalással kell kifizetni a pécsi vizsgaközpont részére, sárga és rózsaszín csekket nem tudnak már elfogadni a jövőben. A befizetés után a banki bizonylatot a pécsi ECL vizsgaközpont részére kell elküldeni. A vizsga felülvizsgálata (adminisztrációs vizsgálat, nem új értékelés) továbbra is ingyenes marad. Nem változott a pécsi konzultációval egybekötött megtekintés díja sem, ami a jövőben is 1.000 Ft.

Megérkeztek az augusztusi és szeptemberi EURO bizonyítványok

2011-10-24 11:16:49

Megérkeztek iskolánkban az augusztus 27-én és szeptember 3-án rendezett EURO nyelvvizsgák bizonyítványai. A vizsgázók honlapunkon keresztül a korábban kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével lekérdezhetik az eredményüket és természetesen a sikeres vizsga esetén kapnak bizonyítványt. Az államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványokat személyesen lehet átvenni a Bonus Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Károly krt. 12.) nyitvatartási időben. Az államilag és nemzetközileg elismert EURO vizsgákról honlapunkon teljes körű információ olvasható.

Megjelentek a 2012-es ECL vizsgaidőpontok

2011-10-11 11:10:52

A pécsi ECL nyelvvizsgaközpont kihirdette a 2012-es államilag elismert nyelvvizsgák időpontjait. Ennek értelmében az új évben összesen öt alkalommal lehet letenni iskolánkban a nagyon népszerű akkreditált ECL vizsgákat alap-, közép- és felsőfokú szinten egyaránt. A vizsgáztatás mellett természetesen felkészítés is folyik iskolánkban a vizsgákra, melyek hat héttel az aktuális vizsgaidőpont előtt indulnak pénteki beosztásban. Az ECL vizsgákról és az időpontokról honlapunkon teljes körű tájékoztató olvasható. A 2011-es évben Budapesten a Bonus Nyelviskolában tettek legtöbben sikeres államilag elismert ECL nyelvvizsgát.

Nyerjen 120 órás on-line nyelvtanfolyamot a Facebook oldalunkon!

2011-10-03 11:44:07

A Bonus Nyelviskola és a világhírű Longman angol nyelvű könyvkiadó közös játékot indít a Facebook-on. A nagy népszerűségnek örvendő rajongói oldalunkon rövidesen hetente kisorsolunk a játékban részt vevők között egy 120 órás Longman English Interactive on-line nyelvtanfolyamot. A kurzus során a hallgató a kiválasztott nyelvi szinten feladatokat kap, sok képpel, videóval és interaktív anyaggal, melyet tetszés szerint, a saját időbeosztásának megfelelően végezhet el. A nyelvtanuló a saját hangját is felveheti, amit összehasonlíthat az eredeti brit kiejtéssel. A heti nyertes egy regisztrációs kódot kap, melyet egy éven keresztül felhasználhat. A játék részleteit, a pontos szabályokat és a nyertesek neveit Facebook oldalunkon tesszük közzé. Legyen Ön is a Bonus Nyelviskola rajongója a népszerű közösségi oldalon és nyerjen értékes, valóban használható nyereményeket, melyek segítik nyelvtanulását!

Elkészült az új német szintfelmérőnk

2011-10-01 11:34:55

Elkészült az új német on-line szintfelmérőnk, melyet honlapunkon bárki ingyenesen kitölthet. Az elismert nyelvoktatási szakemberek által összeállított teszt sokkal komplexebb módon méri hallgatóink nyelvtudását, mint az eddig használt szintfelmérő. Az új tesztrendszert az összetettebb feladatok, a multimédiás eszközök használata (youtube videók), a közösségi médiákon (Facebook, Iwiw, Google+, Twitter, stb) való publikálás lehetősége és a tetszetősebb külső jellemzi. A szintfelmérő továbbra is egyszerűen kezelhető, díjmenetesen és mindenféle elkötelezettség nélkül használható, valamint teljes mértékben igazodik az Európai Nyelvi Keretrendszer szintjeihez. Próbálja ki Ön is megújult szintfelmérőnket a német mellett angol, spanyol, olasz és francia nyelvekből is és iratkozzon be őszi angol német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére

Lekérdezhetőek a szeptemberi EURO eredmények

2011-09-23 17:16:04

Az interneten keresztül lekérdezhetőek az augusztus 27-én rendezett angol és a szeptember 3-án rendezett német államilag elismert EURO nyelvvizsgák eredményei. A vizsgázók a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével téjékozódhatnak az eredményekről az alábbi weboldalon. A bizonyítványok várható érkezési ideje 4 hét. Az állami és a nemzetközi bizonyítványokat személyesen lehet majd átvenni iskolánk központi irodájában. A vizsgamegtekintésekről minden információ megtalálható a vizsgaközpont honlapján.

A 2012-es EURO nyelvvizsga időpontok

2011-09-15 14:43:43

Az EURO Nyelvvizsgaközpont nyilvánosságra hozta és honlapunkon már el is érhető az államilag elismert EURO és EURO PRO nyelvvizsgák 2012-es beosztása. A jövő évben az EURO vizsgát választó hallgatók közép (B2)- és felsőfokon (C1) négy alkalommal, míg alapfokon (B1) egy alkalommal kísérelhetik meg letenni a vizsgát. Az államilag elismert üzleti nyelvvizsgát, az EURO PRO-t középszinten (B2) három alkalommal, míg alap (B1)- és felsőszinten (C1) egy alkalommal tehetik le az érdeklődők. A vizsgák díja egyelőre nem változott a korábbiakhoz képest. Az EURO nyelvvizsgákról honlapunkon teljes körű információ olvasható és mivel iskolánk akkreditált nyelvvizsgahelyként műkődik, így a vizsgáztatás és a jelentkezés is a Bonus Nyelviskolában van.

Kedvezmények őszi nyelvtanfolyamokra

2011-09-12 11:31:13

A Bonus Nyelviskolában az előbeiratkozási akció véget ért a szeptemberi nyelvtanfolyamokra, de számos kedvezmény továbbra is él, így akár 439 Ft-os óradíjjal is lehet nálunk nyelvet tanulni. Diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink azonnal 2000 Ft-os tandíjcsökkentést kapnak általános nyelvtanfolyamaink árából, míg on-line jelentkezés esetén 1000 Ft-al csökken a tandíj. Törzshallgatóink kiemelten fontosak számunkra, így az elvégzett tanfolyamok függvényében ők 1-2000 Ft kedvezményt kapnak. A HVG klubkártyával és Hungaropass kártyával rendelkzők 5%-al engedményben részesülnek. A kedvezményekből két darab összevonható, így optimális esetben akár 4000 Ft-al is csökkenthető a nyelvtanulás költsége.

5000 Ft azonnali kedvezmény a héten!

2011-09-08 13:31:12

Az "Akkreditált Felnőttképzési Intézményként" működő Bonus Nyelviskola a korábbi szokásoknak megfelelően az idén is előbeiratkozási akciót tart őszi nyelvtanfolyamaira. Hallgatóink szeptember 10-ig, azaz e hét szombatig 5000 Ft azonnali kedvezményt kapnak valamennyi, szeptemberben vagy októberben induló általános nyelvtanfolyamunk árából! Tanfolyamkínálatunkról, a kezdési időpontokról, a nálunk letehető akkreditált nyelvvizsgákról teljes körű információ olvasható honlapunkon. Amennyiben szükséges, úgy hallgatóink on-line szintfelmérő rendszerünkben tesztelhetik tudásukat, ami segít kiválasztani a megfelelő nyelvi szintet.

 
2014.07.26-ig 25.000 Ft beíratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program

Ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére