Hírek, aktuális információk

5000 Ft azonnali kedvezmény a héten!

2011-09-08 13:31:12

Az "Akkreditált Felnőttképzési Intézményként" működő Bonus Nyelviskola a korábbi szokásoknak megfelelően az idén is előbeiratkozási akciót tart őszi nyelvtanfolyamaira. Hallgatóink szeptember 10-ig, azaz e hét szombatig 5000 Ft azonnali kedvezményt kapnak valamennyi, szeptemberben vagy októberben induló általános nyelvtanfolyamunk árából! Tanfolyamkínálatunkról, a kezdési időpontokról, a nálunk letehető akkreditált nyelvvizsgákról teljes körű információ olvasható honlapunkon. Amennyiben szükséges, úgy hallgatóink on-line szintfelmérő rendszerünkben tesztelhetik tudásukat, ami segít kiválasztani a megfelelő nyelvi szintet.

Megújult on-line szintfelmérő rendszerünk!

2011-09-01 15:09:17

A Bonus Nyelviskola a nyár folyamán elismert nyelvoktatási szakemberek segítségével megújította on-line szintfelmérő rendszerét. Az új tesztrendszerben sokkal komplexebb feladatok, multimédiás eszközök (youtube videók), a közösségi médiákon (Facebook, Iwiw, Twitter stb) való publikálás lehetősége és tetszetősebb kivitelezés kapott helyett, de megmaradt az azonnali értékelés, az egyszerű kezelhetőség, valamint a díjmentes és mindenféle kötelezettség nélküli használat. Új on-line szintfelmérőnk természetesen továbbra is teljes mértékben igazodik az Európai Nyelvi Keretrendszerhez. A hallgató a teszt kitöltését követően egy úgynevezett Result Cardot, azaz egy Eredmény Kártyát kap, melyből pontosan láthatja, hogy jelenleg milyen nyelvtudással rendelkezik. Próbálja ki Ön is szintfelmérőnket és iratkozzon be őszi angol német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére.

Megérkeztek a júniusi ECL bizonyítványok

2011-08-29 11:52:11

Már átvehetők iskolánkban a júniusban rendezett államilag elismert ECL nyelvvizsga bizonyítványai. A sikeres vizsgát tett vizsgázók a mai naptól kezdődően kaphatják kézhez magyar és nemzetközi bizonyítványaikat, melyeket személyesen a Bonus Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Károly krt. 12.) vehetnek át. A vizsgázók eredményüket a kiküldött vizsgázói kód segítségével ellenőrízhetik internetes oldalunkon keresztül. Az államilag és nemzetközileg is elismert ECL vizsgákról és a későbbi vizsgaidőpontokról honlapunkon teljes körű leírás olvasható.

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete újra minősítette iskolánkat!

2011-08-26 08:24:34

Júliusban a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének (NYESZE) szakemberei egy mindenre kiterjedő helyszíni szemle során vizsgálták meg a Bonus Nyelviskola működését. Az audit során a független szakértőkből álló inspektorok megállapították, hogy iskolánk mindenben megfelel a NYESZE által felállított rendkívül magas minőségi követelményeknek, így a Bonus Nyelviskola újabb négy évig viselheti a nagyon megtisztelő Minősített és Ajánlott Nyelviskola címet. Az ellenőrzés lezárultát követően iskolánk valamennyi, a felnőtt- és a nyelvi képzésben megszerezhető minőségi tanúsítvánnyal (intézmény akkreditáció, program akkreditáció, NYESZE minősítés, államilag elismert nyelvvizsga akkreditációk) rendelkezik, ami garancia minden nyelvtanuló számára, hogy a Bonus Nyelviskolában a legmagasabb szakmai színvonalú szolgáltatást kapja meg.

5000 Ft előbeiratkozási kedvezmény szeptember 10-ig!

2011-08-22 11:15:55

Azon hallgatók, akik szeptember 10-ig jelentkeznek valamely általános angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamunkra azonnali 5.000 Ft kedvezményt kapnak a tanfolyami díjból, amely így akár 429 Ft/óra is lehet! Első őszi képzéseink szeptember 19-től indulnak, de még október közepén is kínálunk tanfolyamokat. A pontos időpontokat honlapunkon találhatják meg, ahol akár on-line is jelentkezhetnek a kiválasztott nyelvtanfolyamra. Tanfolyamaink angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvből indulnak, kezdőtől a felsőfokú szintig 7 modulban.

Őszi tanfolyamindulások a Bonus Nyelviskolában

2011-08-16 08:59:01

Honlapunkon már elérhetőek az őszi tanfolyam indulási időpontok. A szokásoknak megfelelően az őszi trimeszterben délelőtt 5x5 illetve 3x5 órás intenzítású nyelvtanfolyamokkal várjuk az érdeklődőket, míg délután 2x3 órás beosztásban kínálunk angol, német, spanyol, olasz és francia tanfolyamokat. A hétvégi tanfolyamot keresők 1x5 órában szombaton tanulhatnak iskolánkban. Fontos információ, hogy szeptember 10-ig 5000 Ft extra előbeiratkozási kedvezményt adunk a jelentkezőknek. Azon hallgatók, akik internetes oldalunkon jelentkeznek valamelyik képzésünkre, azonnal 1000 Ft on-line beiratkozási engedményt kapnak a tanfolyami díjból. On-line jelentkezés és a tanfolyamindulási időpontok itt érhetők el.

Megjelent őszi prospektusunk

2011-08-09 10:13:12

Megjelent és honlapunkról már letölthető a 2011-es őszi nyelvtanfolyamokról és államilag elismert nyelvvizsgákról szóló prospektusunk. A nyári intenzívebb kurzusokat követően ősszel a szokásoknak megfelelően már normál haladási ütemű képzéseket is kínálunk az érdeklődőknek. A délelőtti időszakban 5x5-ös illetve 3x5-ös intenzítású angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamokat válaszhatnak hallgatóink, míg a délután folyamán 2x3 órában tanulhatnak diákjaink. Természetesen a népszerű szombati 1x5 órás képzések, valamint a pénteki nyelvvizsga-előkészítő kurzusok továbbra is elérhetőek a Bonus Nyelviskolában. Nagyon fontos információ, hogy az eddig megszokott 2000 Ft-os előbeiratkozási kedvezmény helyett, ősszel 5000 Ft kedvezményt adunk azoknak, akik szeptember 10-ig jelentkeznek általános tanfolyamainkra.

Akkreditálták német képzési programunkat is

2011-07-30 10:51:50

Angol nyelvű képzési programunkat követően a Felnőttképzési Akkreditáló Testület a saját fejlesztésű, "Német nyelvtanfolyam" elnevezésű képzési programunkat is újra akkreditálta. Az elkövetkező négy évben a németül tanuló hallgatók továbbra is áfamentes, garantált színvonalú képzéseken vehetnek részt a Bonus Nyelviskolában. A német tanfolyamok új akkreditációs lajstromszáma ezentúl PL-5741 lesz és 2015. június 29-ig érvényes akkreditációval rendelkezik. A tanmenet továbbra is a Themen Aktuell tankönyvcsaládra épül és teljes mértékben igazodik az Európai Keretrendszer által meghatározott nyelvi szintekhez.

Újra akkreditálták angol nyelvű programunkat

2011-07-21 18:58:06

A Felnőttképzési Akkreditáló testület döntésének értelmében a Bonus Nyelviskola saját fejlesztésű angol nyelvű képzési programja a következő négy évben is akkreditált lesz, így hallgatóink továbbra is áfamentes nyelvtanfolyamokon vehetnek részt. A FAT által megvizsgált képzési program a Total English tankönyvcsaládra épül, tartalmazza a belépési és kimeneti követelményeket modulonként, valamint az Európai Nyelvi Keretrendszerhez igazodó szintrendszert. Az "Angol nyelvtanfolyam" elnevezésű program új nyilvántartási száma: PL-5742, érvényességi ideje 2015. június 29. Iskolánkban immár nyolcadik éve (az állami akkreditációs rendszer bevezetése óta) valamennyi nyelvtanfolyam (a német, a spanyol, az olasz és a francia is) akkreditált, így a beiratkozó hallgatók garantáltan magas színvonalú, a modern kor követelményeinek megfelelő képzéseken vehetnek részt.

Változások az ECL nyelvvizsgák felülvizsgálatában

2011-07-18 13:13:07

2011 júniusától több, nagyon fontos változás állt be az államilag elismert ECL nyelvvizsgák felülvizsgálati eljárásában. Az új rendszerben a vizsgázó kérhet felülvizsgálatot, melyben a vizsgaközpont kivizsgálja, hogy az értékelés során történt-e számolási hiba vagy jogszabálysértés. Ez az eljárás továbbra ingyenes. Amennyiben a vizsgázó újraértékelést kér, úgy egy harmadik értékelőhöz kerül a dolgozata és az így kiállított szakvélemény alapján történik a kérelem elbírálása. Ez az eljárás díjköteles, az újraértékelendő készségenként 2.200 Ft-ot kell fizetni érte a vizsgázónak. Ezt az összeget a vizsgaközpont számlája kell utalni, csekket már nem tudunk elfogadni ilyen esetben. Az eljárást a vizsga eredményközlésétől számítva 15 napig lehet kérvényezni. Az új szabályozás értelmében a vizsgadolgozatok megtekintéséért is fizetni kell, egységesen 1.000 Ft-ot a pécsi ECL vizsgaközpontban

 
Elköltöztünk! Új címünk: 1075 Budapest, Károly körút 9.
Diplomamentő program

Ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére
 
 
Angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok