Hírek, aktuális információk

Új tanfolyamtípusok a Bonus Nyelviskolában

2012-01-03 11:10:36

Az új évtől kezdve a hallgatóink igényeinek megfelelően újfajta tanfolyamtípusokat indítunk a Bonus Nyelviskolában. Február 17-től kezdődően 30 órás szintentartó és nyelvtani rendszerező képzéseket szervezünk angol nyelvből alap-, közép- és felsőfokú szinten. A képzéseket elsősorban olyan tanulóknak ajánljuk, akik a korábban megszerzett tudásukat szeretnék rendszerezni, elmélyteni és magabiztosabbá tenni. A két új tanfolyam a pénteki napon kerül megtartásra 6 héten át, hasonlóan a nagy sikerű ECL és EURO nyelvvizsga előkészítőkhöz. A kiscsoportos képzések ára 36.900 Ft. A szintentartó és a nyelvtani rendszerező tanfolyamokról részletes tájékoztatót honlapunkon talál minden érdeklődő.

5000 Ft kedvezmény a téli tanfolyamokra!

2012-01-02 09:29:19

A szokásoknak megfelelően iskolánkba az új évben is lehetőség van az egyszeri, 5.000 Ft-os extra előbeiratkozási kedvezményt igénybe venni. Azon hallgatóink, akik január 14-ig beiratkoznak téli általános nyelvtanfolyamaink valamelyikére, azonnal 5.000 Ft engedményt kapnak a tandíjból. Az akció eredményeképpen akár már 439 Ft-os óradíjon is találhatók képzések iskolánk kínálatában, ami az egyik legjobb ajánlat a budapesti nyelviskolák között. Tanfolyamkínálatunkat megtalálja iskolánk honlapján, ahol akár on-line is jelentkezhet angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

2011-12-22 15:44:38

Minden kedves hallgatónknak, vizsgázónknak és partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kíván a Bonus Nyelviskola valamennyi munkatársa!

Tájékoztatásul közöljük, hogy ügyfélszolgálati irodánk 2011. december 23. és 2012. január 1. között zárva tart. Ez idő alatt sem személyesen, sem telefonon, sem pedig e-mailben nem tudunk válaszolni a megkeresésekre. Január 2.-tól a megszokott nyitvatartás szerint várjuk ügyfeleinket.

Üdülési csekk elfogadása 2012-ben

2011-12-19 11:29:19

A Bonus Nyelviskola az elmúlt években folyamatosan elfogadta tanfolyamain az üdülési csekkeket, de a kormány döntése nyomán ez a támogatási forma a jövő évtől kezdődően megszűnik a munkavállalók részére és helyét az úgynevezett SZÉP kártya veszi át. Azon hallgatóink, akik 2012-ben lejáró üdülési csekkel (ezeket még 2011-ben adták ki) szeretnék tanfolyami díjukat fizetni ezt a jövő évben is megtehetik. Azon munkavállalók akik a jövő évtől kezdődően üdülési csekk helyett SZÉP kártyát kapnak egyelőre nyelvoktatási célokra nem használhatják fel az így kapott munkahelyi támogatást. Iskolánk folyamatosan figyeli és keresi a lehetőséget, hogy SZÉP kártya elfogadóhellyé váljon és amint erre a törvényi keretek lehetőséget biztosítanak (azaz nyelvoktatásra is igénybe lehet venni a SZÉP kártyát) tanfolyamainkon elfogadjuk ezt a fajta fizetési eszközt.

Megszűnik a szakképzési hozzájárulás

2011-12-16 15:24:22

A kormány döntésének értelmében január 1-től nem lesz felhasználható a befizetett szakképzési hozzájárulás a saját munkavállalók nyelvi képzésének támogatására. Mindez azt jelenti, hogy egyetlen nyelviskola sem szervezhet olyan nyelvtanfolyamokat a jövőben, melynél a megrendelő cég ebből a keretből finanszírozta a dolgozói képzését. A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (melynek iskolánk is minősített tagja) folyamatosan lobbizik az érthetetlen és szakmailag megalapozatlan döntés ellen, de kérdéses, hogy ez vezet-e bármiféle eredményre. A kormány ígérete szerint a jövőben a cégek részére még több pályázati forrás fog rendelkezésre állni a nyelvoktatás finanszírozására. Mivel iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, így ezen támogatási formákat (melyeket jelenleg még senki nem ismer) vélhetően a jövőben a Bonus Nyelviskola tanfolyamain illetve kihelyezett képzésein is igénybe lehet venni. Amennyiben további információk birtokába jutunk az ügyben természetesen azonnal megosztjuk partnereinkkel és az érdeklődőkkel honlapunkon.

Megérkeztek az októberi 2. körös ECL bizonyítványok is

2011-12-16 10:27:23

Megérkeztek iskolánkba a még hiányzó októberi ECL bizonyítványok. Mivel a dokumentumok egy része (az úgynevezett első körös bizonyítványok) már a múlt héten átvehető volt, így most már mindenféle előzetes érdeklődés nélkül bárki bejöhet a papírokért, aki sikeres államilag elismert nyelvvizsgát tett az októberi vagy a korábbi vizsgaidőszakokban. Az ECL nyelvvizsgákat személyesen, a Károly krt 12. szám alatti központunkban lehet átvenni hétköznapokon 8.00 és 19.00 óra között. Azon vizsgázók, akik még nem ellenőrízték eredményüket honlapunkon keresztül ezt megtehetik az alábbi linken. Az eredmények lekérdezéséhez a kiküldött vizsgázói kód szükséges.

Változások az EURO vizsgák díjszabásában

2011-12-13 14:29:06

Az EURO vizsgaközpont tájékoztatása szerint január 1-től megváltoznak az államilag és nemzetközileg is elismert EURO nyelvvizsgák díjai. Az új díjrendszerben a komplex vizsgák díja egységesen 1.000 Ft-al emelkedett angol és német nyelvből, míg az írásbeli és a szóbeli vizsgák díja valamivel nagyobb százalékban emelkedett. Az EURO nyelvvizsgákról, a vizsgaidőpontokról és az új árakról a Bonus Nyelviskola honlapján teljes körű információ található. Iskolánkban természetesen a jövő évben is indítjuk nagy sikerű és igen eredményes felkészítő képzéseinket valamennyi nálunk letehető akkreditált vizsgarendszerben (EURO, ECL, ITK Origó).

2012-es tanfolyamindulási időpontok

2011-12-12 16:29:32

Honlapunkon már elérhetőek a 2012-es téli trimeszter tanfolyamindulási időpontjai. On-line tanfolyamkereső rendszerünkben egyszerűen és gyorsan kiválasztható a megfelelő napszakban induló angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyam. Az első csoportok január 23-tól kezdődnek, de még február végén is indítunk képzéseket. Fontos információ, hogy január 14-ig valamennyi általános nyelvtanfolyamra 5.000 Ft előbeiratkozási kedvezményt adunk, így a tanfolyami díj akár már 439 Ft / óra is lehet, ami az egyik legjobb árnak számít Budapesten. Tanfolyamkeresőnk az alábbi linken érhető el.

Megérkeztek az októberi ECL bizonyítványok

2011-12-08 11:55:57

Megérkeztek és iskolánkban már átvehetők az októberi ECL államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák első körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy azon vizsgázók akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült) a mai naptól kezdődően személyesen vehetik át a dokumentumokat a Károly krt 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatán. A maradék, úgynevezett második körös bizonyítványok várhatóan a jövő héten érkeznek meg iskolánkba. A vizsgaeredményekről és az ECL nyelvvizsgáról részletes tájékoztató található honlapunkon.

Megjelent 2012-es téli prospektusunk

2011-12-06 12:39:15

Megjelent és honlapunkról már letölthető a 2012-es téli-tavaszi trimeszter képzéseit tartalmazó prospektusunk. A kiadványban részletes információ olvasható angol, német, spanyol, olasz és francia csoportos, valamint egyéni nyelvtanfolyamainkról, a Bonus Nyelviskolában letehető akkreditált nyelvvizsgákról és minőségbiztosítási rendszerünkről. A 2012-es év elején induló tanfolyamainkra január 14-ig 5.000 Ft extra előbeiratkozási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A kiadványt az alábbi linken lehet letölteni pdf formátumban. A jövő évi tanfolyam indulási időpontokról honlapunkon olvasható részletes és naprakész tájékoztató.

 
Extra beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - angol, német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére