Navigáció

Hírek, aktuális információk

Kedvezményes vizsgadíjak az ECL nyelvvizsgán

2012-03-23 12:02:37

Az ECL vizsgaközpont tájékoztatása szerint a jövőben több, a Pécsi Tudományegyetemhez kapcsolódó kedvezményt is igénybe lehet venni a nyelvvizsgára történő jelentkezésnél. Csökkentett áron (22.000 illetve 13.200 Ft) vizsgázhat az a jelentkező aki nappali vagy levelező tagozaton a Pécsi Tudományegyetem diákja. 10%-os kedvezményt kap minden PTE Alumni kártyával rendelkező vizsgázó az államilag elismert nyelvvizsga díjából. 20%-al csökkentett vizsgadíj illet meg minden olyan vizsgázót, aki az idei felvételi eljárásban a PTE ÁOK-ot jelölte meg a jelentkezési lapján az első helyen. A kedvezmény jogosultságát minden esetben igazolni kell a jelentkezés során.

Angol középfokú szintentartó indul péntektől

2012-03-22 10:31:24

Péntektől kezdődően 30 órás, 6 hetes angol középfokú szintentartó tanfolyamot indítunk. A szintentartó nyelvtanfolyamokat olyan tanulók számára ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni és rendszerezni eddig megszerzett angol nyelvtudásukat. A tanfolyamok nem hagyomás tankönyvre épülnek, hanem hanem olyan kommunikatív, szókincsépítő tananyagra, mely a tanórán kívül önállóan is használható. Minden lecke a Közös Európai Referenciakeret ‘CAN DO’ kompetenciáira épül, vagyis folyamatosan látja a nyelvtanuló, mit tud és mit nem tud még a célnyelven kifejezni. A hat hetes képzésre on-line jelentkezés esetén 1.000 Ft azonnali kedvezményt adunk.

Német és angol ECL előkészítő indul március 9-től

2012-02-27 10:58:48

Március 9-től kezdődően 30 órás, 6 hetes ECL nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamot indítunk német és angol nyelvből. A péntekenként 16.30 órai kezdettel sorra kerülő képzésen a résztvevők megismerkedhetnek az államilag elismert közép- és felsőfokú (B2 és C1 szint) nyelvvizsga feladataival és vizsgarutinra tehetnek szert. A csoportok létszáma átlagosan 6-7 fő. Az előkészítőről részletes információt honlapunkon olvashat, ahol on-line is jelentkezhet a tanfolyamra. Az államilag elismert ECL vizsgákról az alábbi linken talál mindenre kiterjedő információt.

Megérkeztek a decemberi 2. körös ECL bizonyítványok

2012-02-20 11:14:43

Megérkeztek iskolánkba a decemberi államilag elismert ECL nyelvvizsgák úgynevezett 2. körös bizonyítványai (ez azt jelenti, hogy valamennyi sikeres vizsgát tett vizsgázónak megérkeztek a bizonyítványai). A dokumentumokat a sikeres angol és német nyelvvizsgázók a Bonus Nyelviskola Károly krt. 12. szám alatti ügyfélszolgálatán vehetik át hétköznapokon 8.00 és 19.30 óra között, valamint szombaton 8.00 és 13.00 óra között. A vizsga eredményességéről a vizsgázók honlapunkon keresztül tájékozódhatnak az alábbi linken.

Angol középfokú szintentartó tanfolyam indul péntektől

2012-02-14 15:18:38

Péntektől, azaz február 17-től kezdődően 30 órás középfokú szintentartó tanfolyamot indítunk. A szintentartó nyelvtanfolyamokat olyan tanulók számára ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni és rendszerezni eddig megszerzett angol nyelvtudásukat. A tanfolyamok nem hagyomás tankönyvre épülnek, hanem hanem olyan kommunikatív, szókincsépítő tananyagra, mely a tanórán kívül önállóan is használható. Minden lecke a Közös Európai Referenciakeret ‘CAN DO’ kompetenciáira épül, vagyis folyamatosan látja a nyelvtanuló, mit tud és mit nem tud még a célnyelven kifejezni. A hat hetes képzésre on-line jelentkezés esetén 1.000 Ft azonnali kedvezményt adunk.

Megérkeztek a decemberi EURO bizonyítványok

2012-02-13 14:16:17

Megérkeztek iskolánkba és személyesen már át is vehetők a decemberi államilag elismert EURO nyelvvizsgák bizonyítványai. A sikeres vizsgát tett hallgatók nyitvatartási időben jöhetnek a hivatalos papírokért a Károly krt. 12. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkba. Az átvételhez előzetes bejelentkezés nem szükséges, de a személyi azonosságot igazoló okmány igen. Az EURO vizsgák eredményeit honlapunkon keresztül tudja ellenőrízni minden vizsgázó, a kiküldött vizsgázói kód segítségével. Weblapunkon teljes körű információ olvasható a legnépszerűbb magyarországi nyelvvizsgákról és a vizsgaidőpontokról is.

Megérkeztek a decemberi ECL bizonyítványok

2012-02-09 15:51:00

Megérkeztek és iskolánkban már személyesen átvehetők a decemberi ECL államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák első körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy azon vizsgázók akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült) a mai naptól kezdődően személyesen vehetik át a dokumentumokat a Károly krt 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatán. A maradék, úgynevezett második körös bizonyítványok várhatóan két hét múlva érkeznek meg iskolánkba. A vizsgaeredményekről és az ECL nyelvvizsgáról részletes tájékoztató található honlapunkon.

Nyereményjáték a Facebook-on!

2012-01-31 10:57:41

Új nyereményjátékot indítottunk Facebook rajongóink számára. Iskolánk ezúttal egy 100 órás angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamot sorsol ki azok között, akik követnek minket a népszerű közösségi portálon. A játékosok feladata nagyon egyszerű: mindössze meg kell jelölniük magukat a feltöltött fényképeken, be kell like-olni a bejegyzést, megosztani az ismerőseikkel és kommentálni a képet. A játékon kívül azért is érdemes csatlakozni a már meglévő 2500 Facebook követőnk közé, mert oldalunkon azonnal értesülhet mindenki a legújabb akciókról, a nyelvvizsgaeredmények és bizonyítványok megérkezéséről, valamint egyéb a nyelvoktatással és a felnőttképzéssel kapcsolatos hírekről, változásokról. Csatlakozzon Ön is hozzánk itt!

Szótárhasználat az EURO nyelvvizsgán

2012-01-25 11:27:57

Örömmel értesítjük vizsgázóinkat, hogy a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ elfogadta az Euro Nyelvvizsgákon történő szótárhasználatot. Az új rendszert a vizsgaközpont fokozatosan vezeti be és építi be a vizsgákba. A februári-márciusi időszakban már a közvetítés, az íráskészség vizsgarészen, valamint a szóbeli vizsgára történő felkészülés ideje alatt már használható lesz a szótár. A használt nyomtatott szótár egynyelvű és kétnyelvű is lehet. A vizsgára történő beengedéskor a felügyelők természetesen ellenőrzik a szótárakat, hogy elkerüljék az esetleges visszaéléseket. Májustól a vizsga során már csak a nyelvtan és a szókincs vizsgarészek alatt nem lehet szótárt használni. Az államilag elismert EURO nyelvvizsgákról honalpunkon teljes körű információ olvasható.
 

Megjelent új prospektusunk: Kihelyezett tanfolyamok 2012

2012-01-23 11:51:22

Megjelent a kihelyezett vállalati, és intézményi nyelvtanfolyamokról szóló legfrissebb prospektusunk. A kiadványban iskolánk bemutatkozik az érdeklődő megrendelőknek, részletes tájékoztatást adunk a kihelyezett angol, német, spanyol és olasz képzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a tanfolyamszervezés menetéről, az elérhető államilag elismert általános és üzleti nyelvvizsgákról, valamint megtekinthetőek referenciáink is. Töltse le honlapunkról a kihelyezett tanfolyamokról szóló prospektusunkat és kérjen árajánlatot vállalati képzésre. A Bonus Nyelviskola megbízható, hatékony és igen kedvező díjszabású nyelvtanfolyamokat kínál vállalati ügyfeleinek.

 
2015.09.05-ig beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségbiztosítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére