Navigáció

Hírek, aktuális információk

Megérkeztek a februári ECL bizonyítványok

2012-05-04 15:05:07

Megérkeztek iskolánkba a februári államilag elismert ECL nyelvvizsgák úgynevezett második körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy valamennyi februárban sikeres vizsgát tett vizsgázónk személyesen átveheti a bizonyítványait a 1052 Budapest, Károly krt. 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatunkon. Azon vizsgázóink, akik még nem tudják a nyelvvizsgájuk eredményét a kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével az alábbi linken ellenőrízhetik teljesítményüket.

Megérkeztek a február-márciusi EURO bizonyítványok

2012-04-27 19:10:14

Megérkeztek és iskolánk ügyfélszolgálatán már átvehetőek a februári és márciusi vizsgaidőszak államilag elismert EURO nyelvvizsgabizonyítványai. A dokumentumok munkanapokon vehetők át személyesen a 1052 Budapest, Károly krt. 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatunkon. Az átvételhez előzetes bejelentkezés nem szükséges, de a személyi azonosságúkat igazoló okmány igen.  A vizsgázók a kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével ellenőrízhetik eredményüket honlapunkon.

Nyári tanfolyamindulási időpontok

2012-04-26 10:36:54

Honlapunkon már megtalálhatók nyári angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamaink indulási időpontjai. Szokásainknak megfelelően a nyári trimeszterben intenzívebb képzéseket indítunk, így nagyon népszerű 5x5 és 3x5 órás tanfolyamaink délelőtti, déli és délutáni időpontokban is elérhetőek. A tavasszal és ősszel induló 2x3-as tanfolyamainkat a nyáron 10 hetes 2x5 órás intenzítású képzések váltják, míg szombati nyelvtanfolyamaink egész évben változatlan intenzítással (heti 1x5 óra) indulnak. Fontos információ, hogy június 16-ig 5000 Ft extra előbeiratkozási kedvezményt adunk valamennyi általános nyári nyelvtanfolyamra jelentkező hallgatónknak. Tanfolyamaink kezdési időpontjairól részletesen az alábbi linken olvashat.

Megérkeztek a februári első körös ECL bizonyítványok

2012-04-10 12:24:02

Megérkeztek és központi ügyfélszolgálatunkon (1052 Budapest, Károly krt. 12.) személyesn átvehetők a februári államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák bizonyítványai. Jelenleg azon vizsgázók dokumentumai vehetők át, akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült). A fennmaradó bizonyítványok a fellebezési határidők letelte után készülnek el (ez várhatóan még két hét) és érkeznek meg a Bonus Nyelviskolába. A vizsgázók az eredményekről a jelentkezéskor kiküldött vizsgázói kód segítségével honlapunkon keresztül tájékozódhatnak on-line módon. . A.

Megtekinthetők a márciusi EURO vizsgák eredményei

2012-04-03 10:36:12

Megérkeztek és az interneten keresztül már lekérdezhetők a februári és márciusi államilag elismert EURO nyelvvizsgák eredményei (valamennyi szinten megérkeztek az eredmények). A vizsgázók a kiküldött vizsgázói kód segítségével tájékozódhatnak eredményükről az alábbi linken. A sikeres vizsgázók a bizonyítványukat várhatóan 3-4 hét múlva vehetik át a Bonus Nyelviskola központi (1052 Budapest, Károly krt 12.) ügyfélszolgálatán.

Pályázzon vállalkozása ingyenes nyelvi képzésekre!

2012-03-29 09:51:56

A napokban megjelent a legújabb Támop 2.1.3 - Munkahelyi képzések támogatása című pályázat. A pályázat segítségével a vállalkozások ingyenesen képezhetik dogozóikat idegen nyelvi, szakmai és informatikai vonalon, így pótolva ezzel a szakképzési hozzájárulás megszüntetése miatt kiesett forrásokat. A Bonus Nyelviskola minden segítséget megad az érdeklődő vállalkozásoknak a sikeres pályázat megírásában, valamint a képzések lebonyolításában. Honlapunkon külön oldal foglalkozik a Támop 2.1.3-as pályázatokkal, ahol sok érdekesség és fontos információ megtudható a rendkívül előnyös lehetőségről.

Mire figyeljenek a cégek kihelyezett nyelvtanfolyam indításánál

2012-03-26 17:22:30

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete a napokban nagyszabású kampányt kezd annak érdekében, hogy a kihelyezett nyelvi képzést szervező vállalkozások a lehető legbiztosabb módon választhassák ki azt a nyelviskolát, ahol minden adott a kitűzött cél eléréséhez. Az Egyesület az alábbi szempontokat javasolja megfontolásra, mielőtt egy vállalat kihelyezett nyelvtanfolyamot indít: Nem elég, ha keresünk egy nyelvtanárt, aki számlát tud adni az oktatásról! A vállalati nyelvoktatásnak továbbra is meg kell felelnie a vonatkozó hatályos jogszabályoknak. Válasszunk regisztrált és akkreditált nyelviskolát! Ellenőrizzük a referenciákat! Ne csak az ár legyen a döntő szempont! Minőségbiztosítás. Válasszunk Minősített Nyelviskolát! Fontos a nyelvi célok és igények pontos meghatározása. Ne feledkezzünk meg lehetséges pályázati finanszírozási lehetőségek feltérképezéséről! Olyan nyelviskolát válasszunk, amely az adminisztráció terheinek nagy részét leveszi a vállunkról. Fontos a nyelvoktatás eredményességének mérését előre tisztázni! Olyan nyelviskolát válasszunk, amely rugalmasan alkalmazkodik a mi iparágunk, cégprofilunk, munkarendünk speciális elvárásaihoz, a konkrét céljainkhoz. A Bonus Nyelviskola másfél évtizedes szakmai tapasztalattal, több száz referenciával és valamennyi előírt minősítéssel rendelkezik. A kedvező árú kihelyezett nyelvtanfolyamainkon teljes körű adminsztrációval, magas szintű szakmai hozzáértéssel és maximális rugalmassággal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha megbízható partnert keres, válassza a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített Bonus Nyelviskolát. Kihelyezett nyelvtanfolyamainkról teljes körű információt olvashat az alábbi linken.

Kedvezményes vizsgadíjak az ECL nyelvvizsgán

2012-03-23 12:02:37

Az ECL vizsgaközpont tájékoztatása szerint a jövőben több, a Pécsi Tudományegyetemhez kapcsolódó kedvezményt is igénybe lehet venni a nyelvvizsgára történő jelentkezésnél. Csökkentett áron (22.000 illetve 13.200 Ft) vizsgázhat az a jelentkező aki nappali vagy levelező tagozaton a Pécsi Tudományegyetem diákja. 10%-os kedvezményt kap minden PTE Alumni kártyával rendelkező vizsgázó az államilag elismert nyelvvizsga díjából. 20%-al csökkentett vizsgadíj illet meg minden olyan vizsgázót, aki az idei felvételi eljárásban a PTE ÁOK-ot jelölte meg a jelentkezési lapján az első helyen. A kedvezmény jogosultságát minden esetben igazolni kell a jelentkezés során.

Angol középfokú szintentartó indul péntektől

2012-03-22 10:31:24

Péntektől kezdődően 30 órás, 6 hetes angol középfokú szintentartó tanfolyamot indítunk. A szintentartó nyelvtanfolyamokat olyan tanulók számára ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni és rendszerezni eddig megszerzett angol nyelvtudásukat. A tanfolyamok nem hagyomás tankönyvre épülnek, hanem hanem olyan kommunikatív, szókincsépítő tananyagra, mely a tanórán kívül önállóan is használható. Minden lecke a Közös Európai Referenciakeret ‘CAN DO’ kompetenciáira épül, vagyis folyamatosan látja a nyelvtanuló, mit tud és mit nem tud még a célnyelven kifejezni. A hat hetes képzésre on-line jelentkezés esetén 1.000 Ft azonnali kedvezményt adunk.

Német és angol ECL előkészítő indul március 9-től

2012-02-27 10:58:48

Március 9-től kezdődően 30 órás, 6 hetes ECL nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamot indítunk német és angol nyelvből. A péntekenként 16.30 órai kezdettel sorra kerülő képzésen a résztvevők megismerkedhetnek az államilag elismert közép- és felsőfokú (B2 és C1 szint) nyelvvizsga feladataival és vizsgarutinra tehetnek szert. A csoportok létszáma átlagosan 6-7 fő. Az előkészítőről részletes információt honlapunkon olvashat, ahol on-line is jelentkezhet a tanfolyamra. Az államilag elismert ECL vizsgákról az alábbi linken talál mindenre kiterjedő információt.

 
Folyamatos beiratkozási kedvezmények!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségbiztosítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére