Hírek, aktuális információk

Változások a májusi EURO vizsgaidőpontokban

2012-01-12 17:20:59

A felsőoktatási felvételi tájékoztatóban megjelent határidő módosítások miatt ("A 2012.május 15. után befejezett nyelvvizsga-eljárások már nem fogadhatóak el a 2012. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban.") kénytelenek voltunk a májusi EURO vizsgaidőpontjainkat átcsoportosítani. Mivel május 4-5-én zajlanak országszerte a ballagások, ezért erre a hétvégére nem tudunk vizsgát tenni. A változás értelmében a középfokú angol EURO B2-es vizsga időpontja május 12-re módosul, míg az angol EURO PRO középfokú (B2) és a német közép (B2)- és felsőfokú (C1) EURO nyelvvizsgák időpontja május 19-én lesz. A vizsgaközpont tájékoztatása szerint valamennyi májusi EURO vizsga eredménye megérkezik a felsőoktatási felvételi határidőig (a május 19-én rendezett vizsgáké is). Az új időpontokról illetve a megváltozott jelentkezési határidőkről honlapunkon teljes körű információval szolgálunk.

Szombatig 5000 Ft előbeiratkozási kedvezmény!

2012-01-11 11:58:17

Szombatig, azaz január 14-ig valamennyi általános nyelvtanfolyamra beiratkozó hallgatónk 5.000 Ft kedvezményt kap a tanfolyami díjból. Az akció eredményeképpen akár már 439 Ft-os óradíjon is találhatók képzések iskolánk kínálatában, ami az egyik legjobb ajánlat a budapesti nyelviskolák között. Tanfolyamkínálatunkat megtalálja iskolánk honlapján, ahol akár on-line is jelentkezhet angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére. Első téli tanfolyamaink január 23-tól kezdődnek, de február végéig folyamatosan kínálunk nyelvtanulási lehetőségeket a szabad helyek függvényében. Bővebb információért kérjük látogassa meg honlapunkat vagy keresse ügyfélszolgálatunkat az 1-266-3618-as telefonszámon.

Lekérdezhetőek a decemberi ECL vizsgaeredmények

2012-01-09 17:36:01

Az interneten keresztül már lekérdezhetőek a decemberi államilag és nemzetközileg elismert ECL nyelvvizsgák eredményei. A vizsgázók az alábbi linken kapnak tájékoztatást a teljesítményükről, melyet a kiküldött vizsgázói kód segítségével tudnak megtekinteni. Azon hallgatók, akik szeretnék az eredményüket felülvizsgáltatni január 24-ig tehetik meg ezt a pécsi ECL központban a megfelelő nyomtatványok elküldésével (postai és elektronikus úton). A sikeres vizsgázók bizonyítványai várhatóan egy hónap múlva érkeznek meg iskolánkba. A februári ECL vizsgára a jelentkezési határidő január 12., azaz e hét csütörtök.

Csütörtökig lehet jelentkezni a februári ECL nyelvvizsgára

2012-01-09 10:02:31

Január 12-ig, azaz csütörtökig lehet jelentkezni a februári államilag elismert ECL nyelvvizsgákra. Az ECL Magyarország egyik legnépszerűbb vizsgarendszere, modern, európai szintű vizsga, ahol a hallgatók biztosak lehetnek a korrekt, mindenre kiterjedő előzetes tájékoztatásban és az igazságos, megbízható értékelésben. A február 10-én és 11-én rendezendő vizsga három szinten, alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokon (C1) tehető le iskolánkban. Az ECL nyelvvizsgán részt vevők az államilag elismert bizonyítvány mellett egy nemzetközi oklevelet is kapnak sikeres vizsga esetén. A Bonus Nyelviskola Budapest legnagyobb és legnépszerűbb akkreditált ECL vizsgahelye, ahol a vizsgáztatás mellett természetesen felkészítés is zajlik a sikeres vizsga érdekében. Honlapunkon teljes körű információ olvasható a nyelvvizsgáról.

Esélyegyenlőség az ECL nyelvvizsgán

2012-01-06 10:29:43

A Bonus Nyelviskola mindent megtesz annak érdekében, hogy a fogyatékossággal élő vizsgázói számára is egyenlő esélyeket biztosítson a nyelvvizsga során. A vizsgára jelentkezés határidejéig szíveskedjen eljuttatni az orvosszakértői vélemény másolatát iskolánkba. Kérjük, csatoljon hozzá egy kérvényt, amelyben leírja, hogy milyen segítségre lenne szüksége a vizsgán. Az eljárás díjtalan. Utólagosan leadott igazolás alapján nem vehetők igénybe a kedvezmények, ez esetben csak arra van lehetőség, hogy díjmentesen halaszthat a következő vizsgaidőszakra. Részletes tájékoztatót az alábbi linken olvashat a további teendőkkel kapcsolatosan.

Új tanfolyamtípusok a Bonus Nyelviskolában

2012-01-03 11:10:36

Az új évtől kezdve a hallgatóink igényeinek megfelelően újfajta tanfolyamtípusokat indítunk a Bonus Nyelviskolában. Február 17-től kezdődően 30 órás szintentartó és nyelvtani rendszerező képzéseket szervezünk angol nyelvből alap-, közép- és felsőfokú szinten. A képzéseket elsősorban olyan tanulóknak ajánljuk, akik a korábban megszerzett tudásukat szeretnék rendszerezni, elmélyteni és magabiztosabbá tenni. A két új tanfolyam a pénteki napon kerül megtartásra 6 héten át, hasonlóan a nagy sikerű ECL és EURO nyelvvizsga előkészítőkhöz. A kiscsoportos képzések ára 36.900 Ft. A szintentartó és a nyelvtani rendszerező tanfolyamokról részletes tájékoztatót honlapunkon talál minden érdeklődő.

5000 Ft kedvezmény a téli tanfolyamokra!

2012-01-02 09:29:19

A szokásoknak megfelelően iskolánkba az új évben is lehetőség van az egyszeri, 5.000 Ft-os extra előbeiratkozási kedvezményt igénybe venni. Azon hallgatóink, akik január 14-ig beiratkoznak téli általános nyelvtanfolyamaink valamelyikére, azonnal 5.000 Ft engedményt kapnak a tandíjból. Az akció eredményeképpen akár már 439 Ft-os óradíjon is találhatók képzések iskolánk kínálatában, ami az egyik legjobb ajánlat a budapesti nyelviskolák között. Tanfolyamkínálatunkat megtalálja iskolánk honlapján, ahol akár on-line is jelentkezhet angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

2011-12-22 15:44:38

Minden kedves hallgatónknak, vizsgázónknak és partnerünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kíván a Bonus Nyelviskola valamennyi munkatársa!

Tájékoztatásul közöljük, hogy ügyfélszolgálati irodánk 2011. december 23. és 2012. január 1. között zárva tart. Ez idő alatt sem személyesen, sem telefonon, sem pedig e-mailben nem tudunk válaszolni a megkeresésekre. Január 2.-tól a megszokott nyitvatartás szerint várjuk ügyfeleinket.

Üdülési csekk elfogadása 2012-ben

2011-12-19 11:29:19

A Bonus Nyelviskola az elmúlt években folyamatosan elfogadta tanfolyamain az üdülési csekkeket, de a kormány döntése nyomán ez a támogatási forma a jövő évtől kezdődően megszűnik a munkavállalók részére és helyét az úgynevezett SZÉP kártya veszi át. Azon hallgatóink, akik 2012-ben lejáró üdülési csekkel (ezeket még 2011-ben adták ki) szeretnék tanfolyami díjukat fizetni ezt a jövő évben is megtehetik. Azon munkavállalók akik a jövő évtől kezdődően üdülési csekk helyett SZÉP kártyát kapnak egyelőre nyelvoktatási célokra nem használhatják fel az így kapott munkahelyi támogatást. Iskolánk folyamatosan figyeli és keresi a lehetőséget, hogy SZÉP kártya elfogadóhellyé váljon és amint erre a törvényi keretek lehetőséget biztosítanak (azaz nyelvoktatásra is igénybe lehet venni a SZÉP kártyát) tanfolyamainkon elfogadjuk ezt a fajta fizetési eszközt.

Megszűnik a szakképzési hozzájárulás

2011-12-16 15:24:22

A kormány döntésének értelmében január 1-től nem lesz felhasználható a befizetett szakképzési hozzájárulás a saját munkavállalók nyelvi képzésének támogatására. Mindez azt jelenti, hogy egyetlen nyelviskola sem szervezhet olyan nyelvtanfolyamokat a jövőben, melynél a megrendelő cég ebből a keretből finanszírozta a dolgozói képzését. A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (melynek iskolánk is minősített tagja) folyamatosan lobbizik az érthetetlen és szakmailag megalapozatlan döntés ellen, de kérdéses, hogy ez vezet-e bármiféle eredményre. A kormány ígérete szerint a jövőben a cégek részére még több pályázati forrás fog rendelkezésre állni a nyelvoktatás finanszírozására. Mivel iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, így ezen támogatási formákat (melyeket jelenleg még senki nem ismer) vélhetően a jövőben a Bonus Nyelviskola tanfolyamain illetve kihelyezett képzésein is igénybe lehet venni. Amennyiben további információk birtokába jutunk az ügyben természetesen azonnal megosztjuk partnereinkkel és az érdeklődőkkel honlapunkon.

 
Extra beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére