Hírek, aktuális információk

Megszűnik a szakképzési hozzájárulás

2011-12-16 15:24:22

A kormány döntésének értelmében január 1-től nem lesz felhasználható a befizetett szakképzési hozzájárulás a saját munkavállalók nyelvi képzésének támogatására. Mindez azt jelenti, hogy egyetlen nyelviskola sem szervezhet olyan nyelvtanfolyamokat a jövőben, melynél a megrendelő cég ebből a keretből finanszírozta a dolgozói képzését. A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (melynek iskolánk is minősített tagja) folyamatosan lobbizik az érthetetlen és szakmailag megalapozatlan döntés ellen, de kérdéses, hogy ez vezet-e bármiféle eredményre. A kormány ígérete szerint a jövőben a cégek részére még több pályázati forrás fog rendelkezésre állni a nyelvoktatás finanszírozására. Mivel iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézmény, így ezen támogatási formákat (melyeket jelenleg még senki nem ismer) vélhetően a jövőben a Bonus Nyelviskola tanfolyamain illetve kihelyezett képzésein is igénybe lehet venni. Amennyiben további információk birtokába jutunk az ügyben természetesen azonnal megosztjuk partnereinkkel és az érdeklődőkkel honlapunkon.

Megérkeztek az októberi 2. körös ECL bizonyítványok is

2011-12-16 10:27:23

Megérkeztek iskolánkba a még hiányzó októberi ECL bizonyítványok. Mivel a dokumentumok egy része (az úgynevezett első körös bizonyítványok) már a múlt héten átvehető volt, így most már mindenféle előzetes érdeklődés nélkül bárki bejöhet a papírokért, aki sikeres államilag elismert nyelvvizsgát tett az októberi vagy a korábbi vizsgaidőszakokban. Az ECL nyelvvizsgákat személyesen, a Károly krt 12. szám alatti központunkban lehet átvenni hétköznapokon 8.00 és 19.00 óra között. Azon vizsgázók, akik még nem ellenőrízték eredményüket honlapunkon keresztül ezt megtehetik az alábbi linken. Az eredmények lekérdezéséhez a kiküldött vizsgázói kód szükséges.

Változások az EURO vizsgák díjszabásában

2011-12-13 14:29:06

Az EURO vizsgaközpont tájékoztatása szerint január 1-től megváltoznak az államilag és nemzetközileg is elismert EURO nyelvvizsgák díjai. Az új díjrendszerben a komplex vizsgák díja egységesen 1.000 Ft-al emelkedett angol és német nyelvből, míg az írásbeli és a szóbeli vizsgák díja valamivel nagyobb százalékban emelkedett. Az EURO nyelvvizsgákról, a vizsgaidőpontokról és az új árakról a Bonus Nyelviskola honlapján teljes körű információ található. Iskolánkban természetesen a jövő évben is indítjuk nagy sikerű és igen eredményes felkészítő képzéseinket valamennyi nálunk letehető akkreditált vizsgarendszerben (EURO, ECL, ITK Origó).

2012-es tanfolyamindulási időpontok

2011-12-12 16:29:32

Honlapunkon már elérhetőek a 2012-es téli trimeszter tanfolyamindulási időpontjai. On-line tanfolyamkereső rendszerünkben egyszerűen és gyorsan kiválasztható a megfelelő napszakban induló angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyam. Az első csoportok január 23-tól kezdődnek, de még február végén is indítunk képzéseket. Fontos információ, hogy január 14-ig valamennyi általános nyelvtanfolyamra 5.000 Ft előbeiratkozási kedvezményt adunk, így a tanfolyami díj akár már 439 Ft / óra is lehet, ami az egyik legjobb árnak számít Budapesten. Tanfolyamkeresőnk az alábbi linken érhető el.

Megérkeztek az októberi ECL bizonyítványok

2011-12-08 11:55:57

Megérkeztek és iskolánkban már átvehetők az októberi ECL államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák első körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy azon vizsgázók akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült) a mai naptól kezdődően személyesen vehetik át a dokumentumokat a Károly krt 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatán. A maradék, úgynevezett második körös bizonyítványok várhatóan a jövő héten érkeznek meg iskolánkba. A vizsgaeredményekről és az ECL nyelvvizsgáról részletes tájékoztató található honlapunkon.

Megjelent 2012-es téli prospektusunk

2011-12-06 12:39:15

Megjelent és honlapunkról már letölthető a 2012-es téli-tavaszi trimeszter képzéseit tartalmazó prospektusunk. A kiadványban részletes információ olvasható angol, német, spanyol, olasz és francia csoportos, valamint egyéni nyelvtanfolyamainkról, a Bonus Nyelviskolában letehető akkreditált nyelvvizsgákról és minőségbiztosítási rendszerünkről. A 2012-es év elején induló tanfolyamainkra január 14-ig 5.000 Ft extra előbeiratkozási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A kiadványt az alábbi linken lehet letölteni pdf formátumban. A jövő évi tanfolyam indulási időpontokról honlapunkon olvasható részletes és naprakész tájékoztató.

A Bonus Nyelviskola is indult az év honlapja címért

2011-11-16 09:27:25

A Bonus Nyelviskola honlapja az idei évben benevezett az "Év honlapja" versenyre oktatás kategóriában. A szakmai zsűri által kiosztott rangos elismerést olyan honlapok kaphatják meg, akik mind külalakilag, mind minőségileg kiemelkednek az átlagból és ezen felül innovatív, a témába vágó és könnyen kezelhető tartalommal bírnak. Az internetezők ezen kívül szavazhatnak is a beérkezett pályázatokra, melyek közül a legnépszerűbb oldal közönségdíjat kap. A www.bonusnyelviskola.hu weblap évek óta az egyik leglátogatottabb oktatási oldalnak számít az interneten és számos ingyenes és jól használható alkalmazással (interaktív szintfelmérő, nyelvi szókincsfejlesztő, tanfolyamkereső, nyelvvizsga kereső, stb.) rendelkezik melyek kiemelik a website-ot a nyelviskolák oldalai közül. Kérjük, hogy szavazatával támogassa oldalunkat a versenyben az alábbi linken!

Lekérdezhetők az októberi ECL vizsgaeredmények

2011-11-08 14:34:57

Megérkeztek és honlapunkról már lekérdezhetőek az október 7-én és 8-án rendezett államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák eredményei. Vizsgázóink a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével tájékozódhatnak a vizsga sikerességéről weboldalunkon keresztül. A vizsgabetekintéssel és a felülvizsgálattal kapcsolatos információk szintén megtalálhatók a www.bonusnyelviskola.hu weblapon. A bizonyítványok várható érkezési ideje a szokásoknak megfelelően négy hét. Az állami és nemzetközi bizonyítványokat pedig személyesen lehet majd átvenni ügyfélszolgálatunkon.

Változások az ECL vizsgák újraértékelésében

2011-10-27 11:53:35

A 2011. októberi vizsgaidőszaktól kezdődően megváltozott az ECL nyelvvizsga dolgozatok újraértékelésének díja, mely ezentúl 2.500 Ft-ba kerül majd készségenként. Fontos információ, hogy az összeget banki utalással kell kifizetni a pécsi vizsgaközpont részére, sárga és rózsaszín csekket nem tudnak már elfogadni a jövőben. A befizetés után a banki bizonylatot a pécsi ECL vizsgaközpont részére kell elküldeni. A vizsga felülvizsgálata (adminisztrációs vizsgálat, nem új értékelés) továbbra is ingyenes marad. Nem változott a pécsi konzultációval egybekötött megtekintés díja sem, ami a jövőben is 1.000 Ft.

Megérkeztek az augusztusi és szeptemberi EURO bizonyítványok

2011-10-24 11:16:49

Megérkeztek iskolánkban az augusztus 27-én és szeptember 3-án rendezett EURO nyelvvizsgák bizonyítványai. A vizsgázók honlapunkon keresztül a korábban kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével lekérdezhetik az eredményüket és természetesen a sikeres vizsga esetén kapnak bizonyítványt. Az államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványokat személyesen lehet átvenni a Bonus Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Károly krt. 12.) nyitvatartási időben. Az államilag és nemzetközileg elismert EURO vizsgákról honlapunkon teljes körű információ olvasható.

 
beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte

Ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére