Hírek, aktuális információk

Megérkeztek az októberi ECL bizonyítványok

2011-12-08 11:55:57

Megérkeztek és iskolánkban már átvehetők az októberi ECL államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák első körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy azon vizsgázók akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült) a mai naptól kezdődően személyesen vehetik át a dokumentumokat a Károly krt 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatán. A maradék, úgynevezett második körös bizonyítványok várhatóan a jövő héten érkeznek meg iskolánkba. A vizsgaeredményekről és az ECL nyelvvizsgáról részletes tájékoztató található honlapunkon.

Megjelent 2012-es téli prospektusunk

2011-12-06 12:39:15

Megjelent és honlapunkról már letölthető a 2012-es téli-tavaszi trimeszter képzéseit tartalmazó prospektusunk. A kiadványban részletes információ olvasható angol, német, spanyol, olasz és francia csoportos, valamint egyéni nyelvtanfolyamainkról, a Bonus Nyelviskolában letehető akkreditált nyelvvizsgákról és minőségbiztosítási rendszerünkről. A 2012-es év elején induló tanfolyamainkra január 14-ig 5.000 Ft extra előbeiratkozási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A kiadványt az alábbi linken lehet letölteni pdf formátumban. A jövő évi tanfolyam indulási időpontokról honlapunkon olvasható részletes és naprakész tájékoztató.

A Bonus Nyelviskola is indult az év honlapja címért

2011-11-16 09:27:25

A Bonus Nyelviskola honlapja az idei évben benevezett az "Év honlapja" versenyre oktatás kategóriában. A szakmai zsűri által kiosztott rangos elismerést olyan honlapok kaphatják meg, akik mind külalakilag, mind minőségileg kiemelkednek az átlagból és ezen felül innovatív, a témába vágó és könnyen kezelhető tartalommal bírnak. Az internetezők ezen kívül szavazhatnak is a beérkezett pályázatokra, melyek közül a legnépszerűbb oldal közönségdíjat kap. A www.bonusnyelviskola.hu weblap évek óta az egyik leglátogatottabb oktatási oldalnak számít az interneten és számos ingyenes és jól használható alkalmazással (interaktív szintfelmérő, nyelvi szókincsfejlesztő, tanfolyamkereső, nyelvvizsga kereső, stb.) rendelkezik melyek kiemelik a website-ot a nyelviskolák oldalai közül. Kérjük, hogy szavazatával támogassa oldalunkat a versenyben az alábbi linken!

Lekérdezhetők az októberi ECL vizsgaeredmények

2011-11-08 14:34:57

Megérkeztek és honlapunkról már lekérdezhetőek az október 7-én és 8-án rendezett államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák eredményei. Vizsgázóink a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével tájékozódhatnak a vizsga sikerességéről weboldalunkon keresztül. A vizsgabetekintéssel és a felülvizsgálattal kapcsolatos információk szintén megtalálhatók a www.bonusnyelviskola.hu weblapon. A bizonyítványok várható érkezési ideje a szokásoknak megfelelően négy hét. Az állami és nemzetközi bizonyítványokat pedig személyesen lehet majd átvenni ügyfélszolgálatunkon.

Változások az ECL vizsgák újraértékelésében

2011-10-27 11:53:35

A 2011. októberi vizsgaidőszaktól kezdődően megváltozott az ECL nyelvvizsga dolgozatok újraértékelésének díja, mely ezentúl 2.500 Ft-ba kerül majd készségenként. Fontos információ, hogy az összeget banki utalással kell kifizetni a pécsi vizsgaközpont részére, sárga és rózsaszín csekket nem tudnak már elfogadni a jövőben. A befizetés után a banki bizonylatot a pécsi ECL vizsgaközpont részére kell elküldeni. A vizsga felülvizsgálata (adminisztrációs vizsgálat, nem új értékelés) továbbra is ingyenes marad. Nem változott a pécsi konzultációval egybekötött megtekintés díja sem, ami a jövőben is 1.000 Ft.

Megérkeztek az augusztusi és szeptemberi EURO bizonyítványok

2011-10-24 11:16:49

Megérkeztek iskolánkban az augusztus 27-én és szeptember 3-án rendezett EURO nyelvvizsgák bizonyítványai. A vizsgázók honlapunkon keresztül a korábban kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével lekérdezhetik az eredményüket és természetesen a sikeres vizsga esetén kapnak bizonyítványt. Az államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványokat személyesen lehet átvenni a Bonus Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Károly krt. 12.) nyitvatartási időben. Az államilag és nemzetközileg elismert EURO vizsgákról honlapunkon teljes körű információ olvasható.

Megjelentek a 2012-es ECL vizsgaidőpontok

2011-10-11 11:10:52

A pécsi ECL nyelvvizsgaközpont kihirdette a 2012-es államilag elismert nyelvvizsgák időpontjait. Ennek értelmében az új évben összesen öt alkalommal lehet letenni iskolánkban a nagyon népszerű akkreditált ECL vizsgákat alap-, közép- és felsőfokú szinten egyaránt. A vizsgáztatás mellett természetesen felkészítés is folyik iskolánkban a vizsgákra, melyek hat héttel az aktuális vizsgaidőpont előtt indulnak pénteki beosztásban. Az ECL vizsgákról és az időpontokról honlapunkon teljes körű tájékoztató olvasható. A 2011-es évben Budapesten a Bonus Nyelviskolában tettek legtöbben sikeres államilag elismert ECL nyelvvizsgát.

Nyerjen 120 órás on-line nyelvtanfolyamot a Facebook oldalunkon!

2011-10-03 11:44:07

A Bonus Nyelviskola és a világhírű Longman angol nyelvű könyvkiadó közös játékot indít a Facebook-on. A nagy népszerűségnek örvendő rajongói oldalunkon rövidesen hetente kisorsolunk a játékban részt vevők között egy 120 órás Longman English Interactive on-line nyelvtanfolyamot. A kurzus során a hallgató a kiválasztott nyelvi szinten feladatokat kap, sok képpel, videóval és interaktív anyaggal, melyet tetszés szerint, a saját időbeosztásának megfelelően végezhet el. A nyelvtanuló a saját hangját is felveheti, amit összehasonlíthat az eredeti brit kiejtéssel. A heti nyertes egy regisztrációs kódot kap, melyet egy éven keresztül felhasználhat. A játék részleteit, a pontos szabályokat és a nyertesek neveit Facebook oldalunkon tesszük közzé. Legyen Ön is a Bonus Nyelviskola rajongója a népszerű közösségi oldalon és nyerjen értékes, valóban használható nyereményeket, melyek segítik nyelvtanulását!

Elkészült az új német szintfelmérőnk

2011-10-01 11:34:55

Elkészült az új német on-line szintfelmérőnk, melyet honlapunkon bárki ingyenesen kitölthet. Az elismert nyelvoktatási szakemberek által összeállított teszt sokkal komplexebb módon méri hallgatóink nyelvtudását, mint az eddig használt szintfelmérő. Az új tesztrendszert az összetettebb feladatok, a multimédiás eszközök használata (youtube videók), a közösségi médiákon (Facebook, Iwiw, Google+, Twitter, stb) való publikálás lehetősége és a tetszetősebb külső jellemzi. A szintfelmérő továbbra is egyszerűen kezelhető, díjmenetesen és mindenféle elkötelezettség nélkül használható, valamint teljes mértékben igazodik az Európai Nyelvi Keretrendszer szintjeihez. Próbálja ki Ön is megújult szintfelmérőnket a német mellett angol, spanyol, olasz és francia nyelvekből is és iratkozzon be őszi angol német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére

Lekérdezhetőek a szeptemberi EURO eredmények

2011-09-23 17:16:04

Az interneten keresztül lekérdezhetőek az augusztus 27-én rendezett angol és a szeptember 3-án rendezett német államilag elismert EURO nyelvvizsgák eredményei. A vizsgázók a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével téjékozódhatnak az eredményekről az alábbi weboldalon. A bizonyítványok várható érkezési ideje 4 hét. Az állami és a nemzetközi bizonyítványokat személyesen lehet majd átvenni iskolánk központi irodájában. A vizsgamegtekintésekről minden információ megtalálható a vizsgaközpont honlapján.

 
2014.08.29-ig 25.000 Ft beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte

Ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére