Hírek, aktuális információk

Változások az EURO vizsgák díjszabásában

2011-12-13 14:29:06

Az EURO vizsgaközpont tájékoztatása szerint január 1-től megváltoznak az államilag és nemzetközileg is elismert EURO nyelvvizsgák díjai. Az új díjrendszerben a komplex vizsgák díja egységesen 1.000 Ft-al emelkedett angol és német nyelvből, míg az írásbeli és a szóbeli vizsgák díja valamivel nagyobb százalékban emelkedett. Az EURO nyelvvizsgákról, a vizsgaidőpontokról és az új árakról a Bonus Nyelviskola honlapján teljes körű információ található. Iskolánkban természetesen a jövő évben is indítjuk nagy sikerű és igen eredményes felkészítő képzéseinket valamennyi nálunk letehető akkreditált vizsgarendszerben (EURO, ECL, ITK Origó).

2012-es tanfolyamindulási időpontok

2011-12-12 16:29:32

Honlapunkon már elérhetőek a 2012-es téli trimeszter tanfolyamindulási időpontjai. On-line tanfolyamkereső rendszerünkben egyszerűen és gyorsan kiválasztható a megfelelő napszakban induló angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyam. Az első csoportok január 23-tól kezdődnek, de még február végén is indítunk képzéseket. Fontos információ, hogy január 14-ig valamennyi általános nyelvtanfolyamra 5.000 Ft előbeiratkozási kedvezményt adunk, így a tanfolyami díj akár már 439 Ft / óra is lehet, ami az egyik legjobb árnak számít Budapesten. Tanfolyamkeresőnk az alábbi linken érhető el.

Megérkeztek az októberi ECL bizonyítványok

2011-12-08 11:55:57

Megérkeztek és iskolánkban már átvehetők az októberi ECL államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák első körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy azon vizsgázók akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült) a mai naptól kezdődően személyesen vehetik át a dokumentumokat a Károly krt 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatán. A maradék, úgynevezett második körös bizonyítványok várhatóan a jövő héten érkeznek meg iskolánkba. A vizsgaeredményekről és az ECL nyelvvizsgáról részletes tájékoztató található honlapunkon.

Megjelent 2012-es téli prospektusunk

2011-12-06 12:39:15

Megjelent és honlapunkról már letölthető a 2012-es téli-tavaszi trimeszter képzéseit tartalmazó prospektusunk. A kiadványban részletes információ olvasható angol, német, spanyol, olasz és francia csoportos, valamint egyéni nyelvtanfolyamainkról, a Bonus Nyelviskolában letehető akkreditált nyelvvizsgákról és minőségbiztosítási rendszerünkről. A 2012-es év elején induló tanfolyamainkra január 14-ig 5.000 Ft extra előbeiratkozási kedvezménnyel lehet jelentkezni. A kiadványt az alábbi linken lehet letölteni pdf formátumban. A jövő évi tanfolyam indulási időpontokról honlapunkon olvasható részletes és naprakész tájékoztató.

A Bonus Nyelviskola is indult az év honlapja címért

2011-11-16 09:27:25

A Bonus Nyelviskola honlapja az idei évben benevezett az "Év honlapja" versenyre oktatás kategóriában. A szakmai zsűri által kiosztott rangos elismerést olyan honlapok kaphatják meg, akik mind külalakilag, mind minőségileg kiemelkednek az átlagból és ezen felül innovatív, a témába vágó és könnyen kezelhető tartalommal bírnak. Az internetezők ezen kívül szavazhatnak is a beérkezett pályázatokra, melyek közül a legnépszerűbb oldal közönségdíjat kap. A www.bonusnyelviskola.hu weblap évek óta az egyik leglátogatottabb oktatási oldalnak számít az interneten és számos ingyenes és jól használható alkalmazással (interaktív szintfelmérő, nyelvi szókincsfejlesztő, tanfolyamkereső, nyelvvizsga kereső, stb.) rendelkezik melyek kiemelik a website-ot a nyelviskolák oldalai közül. Kérjük, hogy szavazatával támogassa oldalunkat a versenyben az alábbi linken!

Lekérdezhetők az októberi ECL vizsgaeredmények

2011-11-08 14:34:57

Megérkeztek és honlapunkról már lekérdezhetőek az október 7-én és 8-án rendezett államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák eredményei. Vizsgázóink a kiadott vizsgázói kódjuk segítségével tájékozódhatnak a vizsga sikerességéről weboldalunkon keresztül. A vizsgabetekintéssel és a felülvizsgálattal kapcsolatos információk szintén megtalálhatók a www.bonusnyelviskola.hu weblapon. A bizonyítványok várható érkezési ideje a szokásoknak megfelelően négy hét. Az állami és nemzetközi bizonyítványokat pedig személyesen lehet majd átvenni ügyfélszolgálatunkon.

Változások az ECL vizsgák újraértékelésében

2011-10-27 11:53:35

A 2011. októberi vizsgaidőszaktól kezdődően megváltozott az ECL nyelvvizsga dolgozatok újraértékelésének díja, mely ezentúl 2.500 Ft-ba kerül majd készségenként. Fontos információ, hogy az összeget banki utalással kell kifizetni a pécsi vizsgaközpont részére, sárga és rózsaszín csekket nem tudnak már elfogadni a jövőben. A befizetés után a banki bizonylatot a pécsi ECL vizsgaközpont részére kell elküldeni. A vizsga felülvizsgálata (adminisztrációs vizsgálat, nem új értékelés) továbbra is ingyenes marad. Nem változott a pécsi konzultációval egybekötött megtekintés díja sem, ami a jövőben is 1.000 Ft.

Megérkeztek az augusztusi és szeptemberi EURO bizonyítványok

2011-10-24 11:16:49

Megérkeztek iskolánkban az augusztus 27-én és szeptember 3-án rendezett EURO nyelvvizsgák bizonyítványai. A vizsgázók honlapunkon keresztül a korábban kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével lekérdezhetik az eredményüket és természetesen a sikeres vizsga esetén kapnak bizonyítványt. Az államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványokat személyesen lehet átvenni a Bonus Nyelviskola ügyfélszolgálatán (1052 Budapest, Károly krt. 12.) nyitvatartási időben. Az államilag és nemzetközileg elismert EURO vizsgákról honlapunkon teljes körű információ olvasható.

Megjelentek a 2012-es ECL vizsgaidőpontok

2011-10-11 11:10:52

A pécsi ECL nyelvvizsgaközpont kihirdette a 2012-es államilag elismert nyelvvizsgák időpontjait. Ennek értelmében az új évben összesen öt alkalommal lehet letenni iskolánkban a nagyon népszerű akkreditált ECL vizsgákat alap-, közép- és felsőfokú szinten egyaránt. A vizsgáztatás mellett természetesen felkészítés is folyik iskolánkban a vizsgákra, melyek hat héttel az aktuális vizsgaidőpont előtt indulnak pénteki beosztásban. Az ECL vizsgákról és az időpontokról honlapunkon teljes körű tájékoztató olvasható. A 2011-es évben Budapesten a Bonus Nyelviskolában tettek legtöbben sikeres államilag elismert ECL nyelvvizsgát.

Nyerjen 120 órás on-line nyelvtanfolyamot a Facebook oldalunkon!

2011-10-03 11:44:07

A Bonus Nyelviskola és a világhírű Longman angol nyelvű könyvkiadó közös játékot indít a Facebook-on. A nagy népszerűségnek örvendő rajongói oldalunkon rövidesen hetente kisorsolunk a játékban részt vevők között egy 120 órás Longman English Interactive on-line nyelvtanfolyamot. A kurzus során a hallgató a kiválasztott nyelvi szinten feladatokat kap, sok képpel, videóval és interaktív anyaggal, melyet tetszés szerint, a saját időbeosztásának megfelelően végezhet el. A nyelvtanuló a saját hangját is felveheti, amit összehasonlíthat az eredeti brit kiejtéssel. A heti nyertes egy regisztrációs kódot kap, melyet egy éven keresztül felhasználhat. A játék részleteit, a pontos szabályokat és a nyertesek neveit Facebook oldalunkon tesszük közzé. Legyen Ön is a Bonus Nyelviskola rajongója a népszerű közösségi oldalon és nyerjen értékes, valóban használható nyereményeket, melyek segítik nyelvtanulását!

 
2014.09.27-ig 23.000 Ft beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte

Ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamok
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére