Hírek, aktuális információk

Nyereményjáték a Facebook-on!

2012-01-31 10:57:41

Új nyereményjátékot indítottunk Facebook rajongóink számára. Iskolánk ezúttal egy 100 órás angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamot sorsol ki azok között, akik követnek minket a népszerű közösségi portálon. A játékosok feladata nagyon egyszerű: mindössze meg kell jelölniük magukat a feltöltött fényképeken, be kell like-olni a bejegyzést, megosztani az ismerőseikkel és kommentálni a képet. A játékon kívül azért is érdemes csatlakozni a már meglévő 2500 Facebook követőnk közé, mert oldalunkon azonnal értesülhet mindenki a legújabb akciókról, a nyelvvizsgaeredmények és bizonyítványok megérkezéséről, valamint egyéb a nyelvoktatással és a felnőttképzéssel kapcsolatos hírekről, változásokról. Csatlakozzon Ön is hozzánk itt!

Szótárhasználat az EURO nyelvvizsgán

2012-01-25 11:27:57

Örömmel értesítjük vizsgázóinkat, hogy a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ elfogadta az Euro Nyelvvizsgákon történő szótárhasználatot. Az új rendszert a vizsgaközpont fokozatosan vezeti be és építi be a vizsgákba. A februári-márciusi időszakban már a közvetítés, az íráskészség vizsgarészen, valamint a szóbeli vizsgára történő felkészülés ideje alatt már használható lesz a szótár. A használt nyomtatott szótár egynyelvű és kétnyelvű is lehet. A vizsgára történő beengedéskor a felügyelők természetesen ellenőrzik a szótárakat, hogy elkerüljék az esetleges visszaéléseket. Májustól a vizsga során már csak a nyelvtan és a szókincs vizsgarészek alatt nem lehet szótárt használni. Az államilag elismert EURO nyelvvizsgákról honalpunkon teljes körű információ olvasható.
 

Megjelent új prospektusunk: Kihelyezett tanfolyamok 2012

2012-01-23 11:51:22

Megjelent a kihelyezett vállalati, és intézményi nyelvtanfolyamokról szóló legfrissebb prospektusunk. A kiadványban iskolánk bemutatkozik az érdeklődő megrendelőknek, részletes tájékoztatást adunk a kihelyezett angol, német, spanyol és olasz képzésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a tanfolyamszervezés menetéről, az elérhető államilag elismert általános és üzleti nyelvvizsgákról, valamint megtekinthetőek referenciáink is. Töltse le honlapunkról a kihelyezett tanfolyamokról szóló prospektusunkat és kérjen árajánlatot vállalati képzésre. A Bonus Nyelviskola megbízható, hatékony és igen kedvező díjszabású nyelvtanfolyamokat kínál vállalati ügyfeleinek.

Lekérdezhetők a decemberi EURO eredmények

2012-01-16 16:09:12

Interenetes oldalunkon keresztül már lekérdezhetők a decemberben rendezett államilag és nemzetközileg elismert EURO nyelvvizsgák eredményei. A vizsgázók a kiküldött vizsgázói kód segítségével tekinthetik meg teljesítményüket. Azon vizsgázók, akik felülvizsgálatot szeretnének benyújtani vagy fellebezni szeretnének az eredmény ellen az alábbi linken találnak bővebb tájékoztatást az ügyintézés menetéről. A bizonyítványok várható érkezési ideje négy hét, amiről weblapunkon és Facebook oldalunkon is azonnali tájékoztatást adunk. Az EURO nyelvvizsgákról bővebb információt és a vizsgajelentkezési határidőket honlapunkon megtekinthetik az érdeklődők.

Előbeiratkozási akció 5.000 Ft: csütörtökig meghosszabítva!

2012-01-16 08:36:16

Hallgatóink kérésének megfelelően, valamint a nagy érdeklődés miatt iskolánk január 19-ig, azaz csütörtökig meghosszabítja előbeiratkozási akcióját. Aki a megadott időpontig jelentkezik valamelyik 100 vagy 50 órás általános angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamunkra azonnali 5.000 Ft kedvezményt kap a tandíjból. Az ajánlat törzshallgatóinkra és új beiratkozókra egyaránt vonatkozik. A kedvezmény igénybevételével akár 439 Ft-os óradíjon tanulhat iskolánk akkreditált nyelvi képzésein. Nézze meg tanfolyami ajánlatunkat honlapunkon és jelentkezzen on-line, hogy Budapest egyik legjobb óradíjával tanulhasson nyelvet!

Változások a májusi EURO vizsgaidőpontokban

2012-01-12 17:20:59

A felsőoktatási felvételi tájékoztatóban megjelent határidő módosítások miatt ("A 2012.május 15. után befejezett nyelvvizsga-eljárások már nem fogadhatóak el a 2012. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban.") kénytelenek voltunk a májusi EURO vizsgaidőpontjainkat átcsoportosítani. Mivel május 4-5-én zajlanak országszerte a ballagások, ezért erre a hétvégére nem tudunk vizsgát tenni. A változás értelmében a középfokú angol EURO B2-es vizsga időpontja május 12-re módosul, míg az angol EURO PRO középfokú (B2) és a német közép (B2)- és felsőfokú (C1) EURO nyelvvizsgák időpontja május 19-én lesz. A vizsgaközpont tájékoztatása szerint valamennyi májusi EURO vizsga eredménye megérkezik a felsőoktatási felvételi határidőig (a május 19-én rendezett vizsgáké is). Az új időpontokról illetve a megváltozott jelentkezési határidőkről honlapunkon teljes körű információval szolgálunk.

Szombatig 5000 Ft előbeiratkozási kedvezmény!

2012-01-11 11:58:17

Szombatig, azaz január 14-ig valamennyi általános nyelvtanfolyamra beiratkozó hallgatónk 5.000 Ft kedvezményt kap a tanfolyami díjból. Az akció eredményeképpen akár már 439 Ft-os óradíjon is találhatók képzések iskolánk kínálatában, ami az egyik legjobb ajánlat a budapesti nyelviskolák között. Tanfolyamkínálatunkat megtalálja iskolánk honlapján, ahol akár on-line is jelentkezhet angol, német, spanyol, olasz vagy francia nyelvtanfolyamaink valamelyikére. Első téli tanfolyamaink január 23-tól kezdődnek, de február végéig folyamatosan kínálunk nyelvtanulási lehetőségeket a szabad helyek függvényében. Bővebb információért kérjük látogassa meg honlapunkat vagy keresse ügyfélszolgálatunkat az 1-266-3618-as telefonszámon.

Lekérdezhetőek a decemberi ECL vizsgaeredmények

2012-01-09 17:36:01

Az interneten keresztül már lekérdezhetőek a decemberi államilag és nemzetközileg elismert ECL nyelvvizsgák eredményei. A vizsgázók az alábbi linken kapnak tájékoztatást a teljesítményükről, melyet a kiküldött vizsgázói kód segítségével tudnak megtekinteni. Azon hallgatók, akik szeretnék az eredményüket felülvizsgáltatni január 24-ig tehetik meg ezt a pécsi ECL központban a megfelelő nyomtatványok elküldésével (postai és elektronikus úton). A sikeres vizsgázók bizonyítványai várhatóan egy hónap múlva érkeznek meg iskolánkba. A februári ECL vizsgára a jelentkezési határidő január 12., azaz e hét csütörtök.

Csütörtökig lehet jelentkezni a februári ECL nyelvvizsgára

2012-01-09 10:02:31

Január 12-ig, azaz csütörtökig lehet jelentkezni a februári államilag elismert ECL nyelvvizsgákra. Az ECL Magyarország egyik legnépszerűbb vizsgarendszere, modern, európai szintű vizsga, ahol a hallgatók biztosak lehetnek a korrekt, mindenre kiterjedő előzetes tájékoztatásban és az igazságos, megbízható értékelésben. A február 10-én és 11-én rendezendő vizsga három szinten, alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokon (C1) tehető le iskolánkban. Az ECL nyelvvizsgán részt vevők az államilag elismert bizonyítvány mellett egy nemzetközi oklevelet is kapnak sikeres vizsga esetén. A Bonus Nyelviskola Budapest legnagyobb és legnépszerűbb akkreditált ECL vizsgahelye, ahol a vizsgáztatás mellett természetesen felkészítés is zajlik a sikeres vizsga érdekében. Honlapunkon teljes körű információ olvasható a nyelvvizsgáról.

Esélyegyenlőség az ECL nyelvvizsgán

2012-01-06 10:29:43

A Bonus Nyelviskola mindent megtesz annak érdekében, hogy a fogyatékossággal élő vizsgázói számára is egyenlő esélyeket biztosítson a nyelvvizsga során. A vizsgára jelentkezés határidejéig szíveskedjen eljuttatni az orvosszakértői vélemény másolatát iskolánkba. Kérjük, csatoljon hozzá egy kérvényt, amelyben leírja, hogy milyen segítségre lenne szüksége a vizsgán. Az eljárás díjtalan. Utólagosan leadott igazolás alapján nem vehetők igénybe a kedvezmények, ez esetben csak arra van lehetőség, hogy díjmentesen halaszthat a következő vizsgaidőszakra. Részletes tájékoztatót az alábbi linken olvashat a további teendőkkel kapcsolatosan.

 
Extra beiratkozási kedvezmény!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol és francia nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségirányítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére