Navigáció

Hírek, aktuális információk

Megjelent nyári prospektusunk

2012-05-10 09:27:16

Megjelent és honlapunkon keresztül már letölthető legújabb, 2012-es nyári nyelvtanfolyamainkat tartalmazó prospektusunk. Kiadványunkban részletes leírás olvasható angol, német, spanyol, olasz és francia általános és speciális nyelvtanfolyamainkról, az iskolánkban megszerezhető államilag elismert nyelvvizsgákról, valamint az egyéni nyelvi képzésekről. Fontos információ, hogy azon hallgatóink, akik június 16-ig beiratkoznak általános nyelvtanfolyamainkra 5.000 Ft extra előbeiratkozási kedvezményt kapnak. A kiadványt az alábbi linken lehet letölteni.

Május az ECL hónapja a Libránál!

2012-05-07 17:02:05

A Libra Books májusi vizsga bemutatóján a nemzetközi, akkreditált ECL nyelvvizsgarendszer mutatkozik be. A hónap folyamán május 4-től május 31-ig minden nap ingyenes írás és szóbeli próbavizsgát lehet tenni ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelvből B1, B2 és C1 szinten. A megírt hallott szövegértés, olvasott szövegértés és írásbeli kommunikációs feladatlapokat a vizsgaközpont egy héten belül kijavítja és a próbavizsgázók e-mail címére elküldi az eredményt. A próbavizsgán résztvevők között értékes könyvnyereményeket és vizsgabónokat sorsol ki az ECL vizsgaközpont. A rendezvény alatt a Bonus Nyelviskola vizsgáztatói is próbavizsgákat tartanak az érdeklődőknek (Május 12-én 10:00-12:00 óráig várjuk az érdeklődőket a Libra Cafe-ban).
Egyéb programok:
Május 10-én 16-18 óra: A magyar mint idegen nyelv tesztekről, feladattípusokról, szövegtípusokról, a páros szóbeli vizsgáról tart előadást Rofrics Brigitta
Május 14-én 16-18 óra: Märcz Róbert tesztfejlesztő ad tippeket a hallott szövegértés feladtokra való eredményes felkészüléshez
Május 18. 16-18 óra: A 15 nyelvből letehető ECL nyelvvizsgát, a vizsga mérési módszereit mutatja be Wéber Katalin
Május 21-én 15.00-től 17.30-ig: Az ECL felkészítő könyvek kiadója, Szabó Szilvia mutatja be az ECL nyelvkönyveket és tart workshopot
Május 24. 16-18 óra: Az olasz ECL tesztekről és felkészíő kurzusokról tart előadást Pál Ildikó
Május 25. 16-18 óra: A német ECL tesztekről és felkészíő kurzusokról tart előadást Metz Éva

Megérkeztek a februári ECL bizonyítványok

2012-05-04 15:05:07

Megérkeztek iskolánkba a februári államilag elismert ECL nyelvvizsgák úgynevezett második körös bizonyítványai. Mindez azt jelenti, hogy valamennyi februárban sikeres vizsgát tett vizsgázónk személyesen átveheti a bizonyítványait a 1052 Budapest, Károly krt. 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatunkon. Azon vizsgázóink, akik még nem tudják a nyelvvizsgájuk eredményét a kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével az alábbi linken ellenőrízhetik teljesítményüket.

Megérkeztek a február-márciusi EURO bizonyítványok

2012-04-27 19:10:14

Megérkeztek és iskolánk ügyfélszolgálatán már átvehetőek a februári és márciusi vizsgaidőszak államilag elismert EURO nyelvvizsgabizonyítványai. A dokumentumok munkanapokon vehetők át személyesen a 1052 Budapest, Károly krt. 12. szám alatti központi ügyfélszolgálatunkon. Az átvételhez előzetes bejelentkezés nem szükséges, de a személyi azonosságúkat igazoló okmány igen.  A vizsgázók a kiküldött vizsgázói kódjuk segítségével ellenőrízhetik eredményüket honlapunkon.

Nyári tanfolyamindulási időpontok

2012-04-26 10:36:54

Honlapunkon már megtalálhatók nyári angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamaink indulási időpontjai. Szokásainknak megfelelően a nyári trimeszterben intenzívebb képzéseket indítunk, így nagyon népszerű 5x5 és 3x5 órás tanfolyamaink délelőtti, déli és délutáni időpontokban is elérhetőek. A tavasszal és ősszel induló 2x3-as tanfolyamainkat a nyáron 10 hetes 2x5 órás intenzítású képzések váltják, míg szombati nyelvtanfolyamaink egész évben változatlan intenzítással (heti 1x5 óra) indulnak. Fontos információ, hogy június 16-ig 5000 Ft extra előbeiratkozási kedvezményt adunk valamennyi általános nyári nyelvtanfolyamra jelentkező hallgatónknak. Tanfolyamaink kezdési időpontjairól részletesen az alábbi linken olvashat.

Megérkeztek a februári első körös ECL bizonyítványok

2012-04-10 12:24:02

Megérkeztek és központi ügyfélszolgálatunkon (1052 Budapest, Károly krt. 12.) személyesn átvehetők a februári államilag elismert angol és német ECL nyelvvizsgák bizonyítványai. Jelenleg azon vizsgázók dokumentumai vehetők át, akik egyértelműen sikeres vizsgát tettek (pl: szóbeli és írásbelire jelentkeztek és mindkettő sikerült, vagy pedig szóbelire vagy írásbelire jelentkeztek és az sikerült). A fennmaradó bizonyítványok a fellebezési határidők letelte után készülnek el (ez várhatóan még két hét) és érkeznek meg a Bonus Nyelviskolába. A vizsgázók az eredményekről a jelentkezéskor kiküldött vizsgázói kód segítségével honlapunkon keresztül tájékozódhatnak on-line módon. . A.

Megtekinthetők a márciusi EURO vizsgák eredményei

2012-04-03 10:36:12

Megérkeztek és az interneten keresztül már lekérdezhetők a februári és márciusi államilag elismert EURO nyelvvizsgák eredményei (valamennyi szinten megérkeztek az eredmények). A vizsgázók a kiküldött vizsgázói kód segítségével tájékozódhatnak eredményükről az alábbi linken. A sikeres vizsgázók a bizonyítványukat várhatóan 3-4 hét múlva vehetik át a Bonus Nyelviskola központi (1052 Budapest, Károly krt 12.) ügyfélszolgálatán.

Pályázzon vállalkozása ingyenes nyelvi képzésekre!

2012-03-29 09:51:56

A napokban megjelent a legújabb Támop 2.1.3 - Munkahelyi képzések támogatása című pályázat. A pályázat segítségével a vállalkozások ingyenesen képezhetik dogozóikat idegen nyelvi, szakmai és informatikai vonalon, így pótolva ezzel a szakképzési hozzájárulás megszüntetése miatt kiesett forrásokat. A Bonus Nyelviskola minden segítséget megad az érdeklődő vállalkozásoknak a sikeres pályázat megírásában, valamint a képzések lebonyolításában. Honlapunkon külön oldal foglalkozik a Támop 2.1.3-as pályázatokkal, ahol sok érdekesség és fontos információ megtudható a rendkívül előnyös lehetőségről.

Mire figyeljenek a cégek kihelyezett nyelvtanfolyam indításánál

2012-03-26 17:22:30

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete a napokban nagyszabású kampányt kezd annak érdekében, hogy a kihelyezett nyelvi képzést szervező vállalkozások a lehető legbiztosabb módon választhassák ki azt a nyelviskolát, ahol minden adott a kitűzött cél eléréséhez. Az Egyesület az alábbi szempontokat javasolja megfontolásra, mielőtt egy vállalat kihelyezett nyelvtanfolyamot indít: Nem elég, ha keresünk egy nyelvtanárt, aki számlát tud adni az oktatásról! A vállalati nyelvoktatásnak továbbra is meg kell felelnie a vonatkozó hatályos jogszabályoknak. Válasszunk regisztrált és akkreditált nyelviskolát! Ellenőrizzük a referenciákat! Ne csak az ár legyen a döntő szempont! Minőségbiztosítás. Válasszunk Minősített Nyelviskolát! Fontos a nyelvi célok és igények pontos meghatározása. Ne feledkezzünk meg lehetséges pályázati finanszírozási lehetőségek feltérképezéséről! Olyan nyelviskolát válasszunk, amely az adminisztráció terheinek nagy részét leveszi a vállunkról. Fontos a nyelvoktatás eredményességének mérését előre tisztázni! Olyan nyelviskolát válasszunk, amely rugalmasan alkalmazkodik a mi iparágunk, cégprofilunk, munkarendünk speciális elvárásaihoz, a konkrét céljainkhoz. A Bonus Nyelviskola másfél évtizedes szakmai tapasztalattal, több száz referenciával és valamennyi előírt minősítéssel rendelkezik. A kedvező árú kihelyezett nyelvtanfolyamainkon teljes körű adminsztrációval, magas szintű szakmai hozzáértéssel és maximális rugalmassággal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha megbízható partnert keres, válassza a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített Bonus Nyelviskolát. Kihelyezett nyelvtanfolyamainkról teljes körű információt olvashat az alábbi linken.

Kedvezményes vizsgadíjak az ECL nyelvvizsgán

2012-03-23 12:02:37

Az ECL vizsgaközpont tájékoztatása szerint a jövőben több, a Pécsi Tudományegyetemhez kapcsolódó kedvezményt is igénybe lehet venni a nyelvvizsgára történő jelentkezésnél. Csökkentett áron (22.000 illetve 13.200 Ft) vizsgázhat az a jelentkező aki nappali vagy levelező tagozaton a Pécsi Tudományegyetem diákja. 10%-os kedvezményt kap minden PTE Alumni kártyával rendelkező vizsgázó az államilag elismert nyelvvizsga díjából. 20%-al csökkentett vizsgadíj illet meg minden olyan vizsgázót, aki az idei felvételi eljárásban a PTE ÁOK-ot jelölte meg a jelentkezési lapján az első helyen. A kedvezmény jogosultságát minden esetben igazolni kell a jelentkezés során.

 
Kedvezmények 2016.02.12-ig!

Bonus Nyelviskola Országos Hálózat

Diplomamentő program - Ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok országszerte
Iskolánk és nyelvtanfolyami képzéseink címszavakban
 • minősített és ajánlott nyelviskola
 • angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyam engedélyezett képzés keretében, ÁFA-mentes oktatás
 • engedélyezett felnőttképzési intézmény
 • nyelviskola Budapest szívében: helyben letehető akkreditált nyelvvizsgák
 • kellemes légkör, modern és jól felszerelt tantermek
 • auditált minőségbiztosítási rendszer
 • szakmailag professzionálisan felkészült, lendületes tanári kar
 • korrekt, folyamatos tájékoztatás, napi 12 órás ügyfélszolgálat
 • kedvező tanfolyam díjak
 • ajándékutalvány elfogadás
 • bankkártyával történő fizetési lehetőség
 • célorientált nyelvtanfolyam, hatékony nyelvtanulás, kiscsoportos és egyéni oktatás
 • központi helyszínek, gyors elérhetőség Budapest minden pontjáról
A Bonus Nyelviskola nyelvtanfolyam kínálata
Nyelvvizsgáztatás
 
 
 
Az oldal tetejére